torsdag, mars 19, 2009

Lärka i Wien


Hallåååå erra jävrra fiddor!!!! Nu e ja i österiges huvudastadajevel VIN! Ja de låder ju liadant som sånnt som alla FIDDOR drikker så ja tänkte ja skriver så! Själv drikker ja enbart pilsner och sprit!!!! (en gång drakk ja hunnapiss osse men de jör ja allri mer kan ja säja!! HAHAH, ja jävrar!!!)

Ja, själva idén med denna resa e att jag ska skriva litta om vad jag hittar och ser i den här jävrra stan. Unjefär som när ja var i Adam Hitlers fula idiotastad Bärlin!!! MEN DE VILL JA ENTE!!! FuKK ITTT!! Egentligen tykker ja att det e meget better att läsa om sånt i Lantmännens tidningajävel som ja får hem i brevhullet varjje söndag!!!

Menn samtidigt har jag lovat han fubbiken Skiller (OBS SKÄMT!!) att skriva. Så nu tänker jag beretta om vad fålket på gatorna sysslar med.

Här varkar bara finnas idioter och bögarr som spelar kärringainstrument som PIJANOU och BÖGAFIJOLL!!! Överallt sidder di, i gadahörnen och på tårjen!! ASSÅ HALLÅÅÅ!! Mann kann för fan ente sidda på markken och spela som nån jävvrra zigenare!! Aaa ja blir så less! Di ska bara ha pängar hela tiden!! Ja, förresten – här i Vin har de ente rediga pängar heller. Bara tönt-mynt med nån bög med långt hår på!!! SOPPPPORR!!

Det ennda som e bra e alla fula töntar som man kan flabba åt! Åh harregud! Ja höll på att skita på mig minst 20 gånger!!! (SKÄMT!!) Hähähä!!!

Betyg: en bögafijoll!! Ja vill härifrån!!

onsdag, mars 18, 2009

MACDONALDS!



Hallå kukar!!! Lärga e tebaga starkare en nogonsinn! Ja e i Spanijenn! I madrid och skriver för Donutbloggen!!

Jag kann inte skriva so myket nu men jag har haft super bra! Gott på fotboll o macdonalds och tjurfektning. Sen va jag på ett slott okså som var sepe. O sen treffa ja horer!!!

Ja ska skriva mer senn för skiller har sakt att han ska skika pengar till mig.

Helsningar från Afrika!!

//Er polare Lärga.